ANTALYA / KEPEZ - Kepez Şehit Ali Yılmaz İlkokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mısra ezberleme etkinliğimizde 3A sınıfından Tuana ŞAHİN isimli öğrencimizi tebrik ediyoruz

Nis

Geleceğimizin yıldızı olan çocuklarımızın coşkusuna eşlik etmek için ,  siz değerli  velilerimizi de aramızda görmekten onur duyarız.

TARİH :   23 Nisan 2024   SAAT  :    10.00

Aynı zamanda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında 22-26 Nisan tarihlerinde hafta boyunca okulumuzda etkinliklerimiz olacaktır

22 Nisan Pazartesi   : 1.Sınıflar                  24 Nisan Çarşamba  : 2.Sınıflar

25 Nisan Perşembe  : 3.Sınıflar                  26 Nisan Cuma        : 4.Sınıflar

Nis

23 Nisan Haftası kapsamında düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvamız 16 Nisan Salı günü başlıyor.

Mrt

Doğa Elçileri eTwinning projemizde 3. hafta da öğrencilerimiz, Geri Dönüşümle ilgili şarkı dinlediler. Şarkıdan esinlenerek geri dönüşümle ilgili resimler boyadılar. Geri dönüştürülebilir atıkları aile etkinliği olarak geri dönüşüme kazandırdılar. Ve en son geri dönüşümle ilgili bir puzzle oyunu oynadılar. Oynamak isteyenler için oyunun linki https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=037b84b42e12

Mrt

Doğa Elçileri eTwinning projemizde 2. hafta projemizin afişi oylamayla seçildi. Öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında oluşturdukları sloganlarını Voila Web 2 aracı ile hazırlayıp, avatarlarını CatterKid programı ile İngilizce olarak söylediler. Aile-öğrenci etkinliği olarak suları kirleten Atık Yağları aile olarak geri dönüşüme kazandırdıklarına dair etkinlik gerçekleştirdi. Yine ikili okul etkinliği olarak Su Kirliliği ile ilgili olarak Power Point'te hazırladıkları slaytlarını Muratpaşa'dan Gültekin İlkokulu öğrencileri ile karşılıklı webinar yaparak paylaştık.

Mrt

Natura Ambassadors  (Doğa Elçileri) eTwinning Projesi’nde bu hafta öğrencilerimiz Web 2 Araçlarından Voila, Bitmoloji, Avatoon v.b. programlar ile kendi avatarlarını oluşturdu. ChatterKid ile avatarlarını konuşturarak projeden beklentilerini ifade ettiler.

Yine “Su Kirliliği ve Nedenleri” hakkında videolar izlediler, su kirliliğinin nedenleri ile ilgili e-hikayemizin sayfalarında kullanacağımız resimler çizdiler ve son olarak “Suda Yaşayan Canlılar” etkinliğini gerçekleştiler ve tüm bunları Web 2 araçlarından İnshot ve Capcut ile birleştirip videolarını oluşturdular.

Mrt

Türkiye’den 10 Romanya’dan 2 ortakla okulumuzda gerçekleştirilecek olan Natura Ambassadors (Doğa Elçileri) eTwinning projesinin  logosu seçildi. Geri dönüşüm ve suyun önemi temalı projede @aserkantosur öğretmenimize ve 4/C sınıfına başarılar diliyoruz.