ANTALYA / KEPEZ - Kepez Şehit Ali Yılmaz İlkokulu

0(242) 3266926
Kütükçü Mah. 2970 Sokak. No6 Kepez/ANTALYA
Vizyon
Çocuklarımızın yaratılıştan gelen zeka ve yeteneklerinin keşfedildiği, bu doğrultuda bilgi, davranış ve beceri ile teknolojinin etkili bir şekilde kullanıldığı, milli ve evrensel kültür değerlerinin öğretilip benimsetilerek davranış haline getirildiği, öğrencilerin düşlerinin buluştuğu, önde giden okullarla yarışacak seviyeye erişmiş, eğitim-öğretim alanında gündem oluşturacak seçkin bir kurum olmak.
Misyon
İlköğretim Programları doğrultusunda, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi etkin bir şekilde kullanarak davranış halinde gösteren, şanlı tarihimizden ders alarak milli birlik ve bütünlük içinde geleceğini planlayan, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, vatanına, milletine ve atalarına karşı vefalı olan, düşünen, sorgulayan, keşfeden, milli ve evrensel kültür değerlerini öğrenen, benimseyen, yaşayan, geliştiren, bu değerlere ve farklılıklara saygı duyan, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesinin üstüne çıkarmak için Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında sürekli ve planlı çalışan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :ikili eğitim
08.00 - 12.50 Sabahçı Devre 13.00 - 17.50 Öğleci Devre
Var
Var
İlçeye 1 km, il merkezine uzaklığımız 6 km. dir.